Tusentals deltog demonstrationen i Kamsihlo

Den 16 mars 2012 hölls protester i Kamishlo för att högtidlighålla revolutionens start i Syrien.

Ledarskapet för den Assyriska Demokratiska Organisationen (ADO) deltog i protesterna i Kamishlo för att högtidlighålla ettårsdagen sedan den syriska revolutionen startade. Presidenten för politbyrån i ADO meddelade att han hedrar den syriska revolutionens martyrer och de assyriska och kurdiska folkens martyrer. Han uppmanade även de protesterande att fokusera på nödvändigheten att bibehålla målen och värderingarna vilka vår revolution är byggda uppå. Och att stärka dem för att bygga en demokratiskt och sekulär stat för alla syrier i likhet till hur revolutionen startades av alla syrier.

  i länkerna nedan kan ni lyssna på ADO:s ordf. tal och se flera bilder från demonstationen i Kamishlo .

http://ado-sverige.org/bilder/gallery/bildgalleri/demonstrationen-i-staden-kamishly-den-16-mars-2012/

 

 

Inlagd Allmänna
Nyheter