Hjälp oss stödja de behövande i Syrien!

Krisen i Syrien pågår fortfarande och vi kan inte blunda för den. Sedan kriget startade för snart tre år sedan har situationen för vårt folk blivit värre och värre. Det är nu av yttersta vikt att vi skänker vårt stöd till våra bröder och systrar!

Assyriska Hjälpfonden har sedan konflikten startade, tack vare ert stöd lyckats arbeta hårt med att nå fram med mediciner, mat, husrum och andra förnödenheter. Behovet växer dock i takt med krigets utveckling och ert stöd är fortvarande avgörande.

De stora hjälporganisationerna lyser med sin frånvaro och desperationen är stor. Vi kanske inte kan stoppa kriget, men var och en kan bidra med sitt stöd – särskilt under denna stundande juletid som många kommer tvingas fira i misär.

Ditt ställningstagande är mycket viktigt och Ditt bidrag avgörande. Därför hoppas vi att Du ger en julklapp till de behövande barnen i Syrien.

Märk talongen ”Gåva till flyktingarna i Syrien”
Postgiro: 24 95 78-6

Tack på förhand,
Assyriska Hjälpfonden

Följ oss gärna på facebook: https://www.facebook.com/groups/408443255899368/550457855031240/?notif_t=like

Inlagd Allmänna
Nyheter