Terrorn slog till igen mot de civila i staden Kamishly.

Måndagen den 11 november 2019, exploderade två bilbomber och en motorcykel på två olika platser i Kamishly. Enligt våra källor på plats exploderade den första och andra bilbomben på den kommersiella marknadsplatsen i staden och den tredje explosionen ägde rum nära kaldeiska kyrkan på Al-Wahda gatan. I dessa tre fruktansvärda terror attacker miste fem personer livet samt upp till 40 personer skadades.

Idag, den 11 november 2019, exploderade två bilbomber och en motorcykel på två olika platser i Kamishly.

Enligt våra källor på plats exploderade den första och andra bilbomben på den kommersiella marknadsplatsen i staden och den tredje explosionen ägde rum nära kaldeiska kyrkan på Al-Wahda gatan. I dessa tre fruktansvärda terror attacker miste fem personer livet samt upp till 40 personer skadades.

Dagens terrorattacker i staden Kamishly och andra städer i Syrien är ett resultat av det kaotiska läge som skapas av många utländska styrkor som har olika agendor i Syrien, samt avsaknaden av seriösa internationella ansträngningar för att avsluta den syriska tragedin.

Vi i Assyriska Demokratiska Organisationen fördömer dessa terrorbrott med starka ordalag och kräver av alla internationella, regionala och lokala krafter att ta sitt ansvar för att stoppa dessa terrorattacker och bidra till en verklig fredlig lösning på kriget i landet.

Må de martyrer som föll offer i dessa terrorbombningar vila i frid och snabb återhämtning och tillfrisknande för de skakade.

Inlagd Allmänna
Nyheter